240Laco Sportcentrum Bemmel trots op Keurmerk Veilig & Schoon

11-09-2012
Laco Sportcentrum Lingewaard in Bemmel ontving 30 augustus 2012 het Keurmerk Veilig & Schoon uit handen van Mariska Hol. Het Keurmerk Veilig & Schoon is het branchekeurmerk voor zwembaden. Het zwembad ontving het keurmerk in de categorie B, monofunctioneel middelgroot zwembad.

Keurmerk Veilig & Schoon
Het Keurmerk Veilig & Schoon is het branchekeurmerk voor zwembaden. De betrouwbaarheid van dit keurmerk is gewaardeerd op 9,4 door ConsuWijzer, het informatieloket voor consumenten van de overheid. Alle zwembaden in Nederland dienen te voldoen aan gestelde wet- en regelgeving. Met het Keurmerk Veilig & Schoon geeft de zwembadbranche gehoor aan wensen en eisen die klanten, eigenaren, zwembadmanagement en overheden stellen aan zwembaden.

Trots
Burgemeester de Vries is verheugd dat Laco sportcentrum Bemmel in de gemeente dit keurmerk heeft. "Wij als gemeente zijn daar terecht trots op. Mijn complimenten aan de medewerkers en het management van Laco sportcentrum Lingewaard’’.

Laco vestigingsmanager Leo Kelders mocht het keurmerk in ontvangst nemen voor het gehele team van Laco sportcentrum Bemmel. "Ik ben blij met de inzet die alle betrokkenen getoond hebben. Ook ben ik blij dat wij als Laco sportcentrum Lingewaard bij de 250 van de 900 zwembaden horen die in Nederland voldoen aan de eisen van het keurmerk."

‹‹ Terug naar het overzicht