240Zwembad De Scheg ontvangt Keurmerk Veilig & Schoon

11-10-2011
Zwembad De Scheg in Deventer heeft op woensdag 7 september 2011 het Keurmerk Veilig & Schoon ontvangen van de Stichting Zwembadkeur. In het bijzijn van Wethouder Margriet de Jager en alle zwembadmedewerkers werd het officiële certificaat en bord met kwaliteitsmerk door Aschwin Lankwarden (directeur Sportbedrijf Deventer) vol trots in ontvangst genomen.

Uitreiking
Directeur Aschwin Lankwarden is erg trots op het certificaat. "Met het Keurmerk Veilig & Schoon laten wij als zwembad zien dat de bedrijfsprocessen omtrent hygiëne en veiligheid goed zijn vormgegeven. Mede dankzij onze medewerkers heeft zwembad De Scheg dit certificaat behaald. Een prestatie om trots op te zijn!”, aldus Lankwarden.

Veilig & Schoon
Het Keurmerk Veilig & Schoon is een kwaliteitsmerk voor de zwembadbranche met het wettelijk kader als ondergrens en daarboven een aantal extra kwaliteitseisen. Voortdurend zetten alle medewerkers van het zwembad zich in om de waterkwaliteit, hygiëne en veiligheid te waarborgen ten behoeve van de gasten. Zwembad De Scheg wil met het Keurmerk Veilig & Schoon nog meer zichtbaar maken dat permanent aan kwaliteit gewerkt wordt en dat dit door middel van een jaarlijkse audit wordt gewaarborgd.

‹‹ Terug naar het overzicht