239Sportfondsen Nederland N.V. ISO 9001 gecertificeerd

23-12-2010
Op 16 december 2010 heeft Sportfondsen Nederland N.V. uit handen van Ad Kaizer, auditor van KEMA Quality, het certificaat ISO 9001:2008 in ontvangst genomen. Hierdoor is Sportfondsen Nederland het enige shared services center in de branche van sport, recreatie en welzijn dat een gecertificeerd kwaliteitssysteem heeft.

Han Witvoet, algemeen directeur van de Sportfondsen Groep, moederorganisatie van Sportfondsen Nederland, is trots op het certificaat. "De Sportfondsen Groep heeft veel op met kwaliteit. Het merendeel van de sportaccommodaties in de aangesloten gemeenten beschikt bijvoorbeeld over het branchekeurmerk Veilig & Schoon. Er wordt in de hele groep continue gewerkt aan verbeteringen en vernieuwingen. Sportfondsen helpt het sportklimaat in gemeenten te verbeteren door te sturen op efficient ondernemen en klantgerichtheid. Dit ISO-certificaat is een kroon op het consequent gevoerde kwaliteitsbeleid. ISO 9001 helpt prestaties en servicegerichtheid te toetsen en te verbeteren. Sportfondsen heeft haar zaken dus op orde en laat zien dat klanten centraal staan. Dat wordt ook verwacht. Ook in Europese aanbestedingen wordt vaak de eis gesteld ISO gecertificeerd te zijn."

Het ISO 9001 certificaat is door KEMA Quality toegekend voor een periode van 3 jaar. Jaarlijks wordt een controle uitgevoerd.


‹‹ Terug naar het overzicht