240Zwembad IJsselmonde ontvangt het Keurmerk

22-04-2009
Op 21 april heeft het Rotterdamse zwembad IJsselmonde het Keurmerk Veilig & Schoon ontvangen uit handen van Marcel Jagersma, manager Keurmerk Veilig & Schoon. Portefeuillehouder Bram van Hemmen van deelgemeente IJsselmonde nam het keurmerk in ontvangst.

De deelgemeente en ook het beheer van het zwembad zelf zijn extra blij met het Keurmerk, omdat in december 2005 het zwembad nog volledig afbrandde. In september 2007 opende het zwembad de deuren weer en in 2008 was het zwembad voor het eerst het hele jaar open. In dat jaar trok het zwembad alweer 185.895 bezoekers. De verwachting is dat dit aantal in 2009 zal oplopen richting 200.000 bezoekers.

In zwembad IJsselmonde worden behalve zwemlessen ook allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud zoals aquajudo en turbozwemmen. Maar ook bezoekers met lichamelijk klachten of beperkingen kunnen in het zwembad terecht. Sinds begin april wordt er fysio-fit gegeven. Tegen de prijs van een entreekaartje kunnen mensen, onder begeleiding van een gediplomeerde fysiotherapeut, gerichte oefeningen doen om zo snel mogelijk te herstellen.

Op de foto van links naar rechts: Marcel Jagersma (manager Keurmerk Veilig & Schoon), Ernst-Jan Klein (bedrijfsleider zwembad IJsselmonde) en Bram van Hemmen (portefeuillehouder deelgemeente IJsselmonde)

‹‹ Terug naar het overzicht