240Aantrekkelijke verzekeringsmogelijkheden

30-11-2006
Er zijn aantrekkelijke verzekeringsmogelijkheden voor zwembaden met het Keurmerk Veilig & Schoon.

Uit onderzoek is gebleken dat zwemaccommodaties die in het bezit zijn van het Keurmerk Veilig & Schoon, en dus voldoen aan alle criteria van het Keurmerk, een aantrekkelijker risico voor verzekeraars vormen dan accommodaties die niet beschikken over het Keurmerk. Daarom is het idee ontstaan om collectieve verzekeringscontracten bij verzekeraars af te sluiten die uitgaan van de aanwezigheid van het Keurmerk Veilig & Schoon.

Tevens is er bij een collectief contract altijd sprake van een soepelere acceptatieprocedure die het afsluiten van bijvoorbeeld een complexe verzekering als een Aansprakelijkheidsverzekering voor Bedrijven (AvB) makkelijker maakt.

De Stichting Zwembadkeur heeft inmiddels verzekeringscontracten, waarbij zwemaccommodaties die in het bezit zijn van het Keurmerk Veilig & Schoon (of dit op korte termijn zullen zijn) gebruik kunnen maken van aantrekkelijke kortingen op diverse verzekeringsvormen.

Voor meer informatie over de verschillende verzekeringen, premies en voorwaarden kunt u contact opnemen met SEZ BV te Reeuwijk, de verzekeringsadviseur van de Stichting Zwembadkeur. Kijk op www.sez-assurantien.nl of bel (0182) 30 45 55.

‹‹ Terug naar het overzicht