240Keurmerk Veilig & Schoon

Alle zwembaden in Nederland dienen te voldoen aan gestelde wet- en regelgeving. Met het Keurmerk Veilig & Schoon geeft de zwembadbranche gehoor aan wensen en eisen die klanten, eigenaren, zwembadmanagement en overheden stellen aan zwembaden. Het realiseren van structurele kwaliteitsverbetering op deze wijze onderscheidt zwembaden. Het Keurmerk Veilig & Schoon, uitgegeven door de Stichting Zwembadkeur®, leidt tot versterking van de belangrijke maatschappelijke functie van zwembaden en ook tot betere bedrijfsresultaten. Het Keurmerk is een, door de zwembadbranche ingestelde, regeling met het wettelijk kader als ondergrens en daarboven op een aantal extra kwaliteitseisen.

Laatste nieuws

ZWEMBAD AQUARIJN BEHAALT KEURMERK VEILIG & SCHOON

01-11-2018
Zwembad AquaRijn heeft het Keurmerk Veilig & Schoon ontvangen uit handen van Evert-Jan Hulshof, directeur van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Hij reikte het keurmerk uit aan wethouder Gert-Jan Schotanus en Remco Pielstroom, directeur van De Thermen2.

Lees meer ››

Sportcomplex On Campus trots op behalen Keurmerk Veilig & Schoon

12-10-2018
Sportcomplex On Campus in Zwolle heeft het Keurmerk Veilig & Schoon behaald. Met het behalen van dit Keurmerk toont On Campus aan dat de bedrijfsprocessen ten aanzien van hygi├źne en veiligheid uitstekend zijn geregeld ├ęn zorgvuldig worden uitgevoerd.

Lees meer ››